Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2008 08:41

"Богатирьова згуртувала всіх "регіоналів" - Богословська

"Богатирьова згуртувала всіх "регіоналів" - Богословська
Призначення Раїси Богатирьової Секретарем Ради національної безпеки і оборони (РНБО) - це наслідок низки непорозумінь між нею і іншими лідерами Партії регіонів. Про це заявила представник партії, парламентарій Інна Богословська в інтерв"ю радіо "Свобода".

"Це плата за деякі амбіції пані Богатирьової, які не готова була фракція задовольняти, і це її особистий вибір, який став болісним для партії в цілому", - відзначила політик. За її словами, це не було партійне рішення і це не є ланкою в ланцюзі взаємодій "регіоналів" з Президентом.

"Проблема згуртувала всіх: вихід Раїси Богатирьової став таким каталізатором тих розмов, дуже серйозних дискусій, іноді і дуже суворих дискусій один з одним про те, як треба рухатися далі", - сказала Богословська.

"Фактично він підштовхнув до того, що зараз йде дуже сильний, могутній процес переструктурування - і організаційної структури центральних органів, і відносин з регіонами, і так далі. Тобто це стало поштовхом для того, щоб перейшли від одного етапу до іншого. Ця проблема згуртувала, як це не парадоксально", - відзначила парламентарій, повідомляє  радіо "Свобода".
Зараз ви читаєте новину «"Богатирьова згуртувала всіх "регіоналів" - Богословська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути