Ексклюзиви
пʼятниця, 30 травня 2008 10:38

"Більшість у Київраді сформована: Катеринчук і Литвин - з Черновецьким"

У Черновецького є два сателіти, які йшли разом із ним. Це Блок Литвина та Партія ГАК, у них разом уже 62 депутатських мандата. Більшість давно сформована, і їм більше ніхто не потрібен.  

Про це повідомив народний депутат України від БЮТ Анатолій Семинога щодо формування більшості у Київраді.

"Катеринчук на підголосуванні обов"язково підтримуватиме Черновецького, тому що це теж політична сила, яка формувалася ним. Тому з більшістю для Черновевецького сьогодні проблем немає", - додав він.

БЮТ запрошує всі політичні сили створити коаліцію проти Черновецького, повідомив політик, але сам не вірить, що ці переговори будуть результативними.

"Сьогодні тільки Блок Кличка дав стовідсотково зрозуміти, що він у більшість до Черновецького не піде. Тому, швидше за все, наша коаліція складатиметься з двох політичних сил: БЮТ і Блоку Кличка. Сподіваюся, що ще знайдуться охочі приєднатися до опозиції", - зазначив "бютівець".

Семинога також повідомив, що БЮТ ще не визначився, чи опротестовуватиме результати київських виборів у суді, "зараз наші юристи ухвалюють рішення щодо цього питання", повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Більшість у Київраді сформована: Катеринчук і Литвин - з Черновецьким"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути