понеділок, 14 квітня 2008 10:24

"Якщо Ющенко планує "замочити" Тимошенко, то він не зніме її з прем"єрста якомога довше"

Народний депутат України від ПР ОленаБондаренко вважає, що якщо Віктор Ющенко хоче політично розправиться з Юлією Тимошенко, то найближчим часом він її з поста прем"єр-міністра не прибере.

Так "регіоналка" прокоментувала критику Президента у бік уряду Тимошенко і думку своїх колег по партії, що через місяць-півтора Віктор Ющенко відправить у відставку Кабмін.

"Щодо термінів звільнення Тимошенко двояка думка може бути. Якщо Ющенку вигідно "замочити" Тимошенко остаточно, то він триматиме її на цій посаді якомога довше. Він захоче, щоб народ переконався в тому, що вона не професіонал в економіці. Але при цьому, на заклання він віддає всю країну і всіх громадян України. І виникає питання, які завдання він вирішує - власний результат на наступних президентських виборах або все-таки проблематику країни? Ясно, що не друге!", - заявила Бондаренко.

За матеріалами: ИМК.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Ющенко планує "замочити" Тимошенко, то він не зніме її з прем"єрста якомога довше"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути