Ексклюзиви
середа, 12 вересня 2007 14:14

"Ахметов – єдиний в Україні олігарх" - Жванія

 Олігархом, що робить гроші на владі і управляє владою,  назвав Ріната Ахметова один з лідерів "Народної самооборони" Давид Жванія.

У інтерв"ю, Жванія висловив думку, що з усіх українських бізнесменів тільки Рінату Ахметову вдається суміщати фінансове донорство якоїсь політичної сили з власною політичною діяльністю.

"Не треба плутати фінансове донорство з політичною діяльністю – це абсолютно різні речі, суміщати які нікому, окрім Ріната Леонідовича Ахметова, ще не вдавалося. У країні сьогодні тільки один олігарх, інших так можна назвати тільки з дуже великою натяжкою", – Жванія.

На уточнююче питання, чи можна Ахметова вважати олігархом в тому сенсі, що він гроші на владі робить, Жванія відповів, що Ахметов не тільки робить гроші на владі, а й управляє нею.

"Та він управляє владою!", - заявив політик.

"Я, по суті своїй, ліберал, тобто ідею присутності бізнесу у владі підтримую. Проте, я категоричний противник існування монополії якогось з цих бізнесів. Щоб, скажімо, владу контролювали виключно металурги або там хіміки", - додав пан Жванія.

Зараз ви читаєте новину «"Ахметов – єдиний в Україні олігарх" - Жванія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути