пʼятниця, 18 травня 2007 18:06

Проти міліціонера-вбивці відкрили кримінальну справу

На Волині порушено кримінальну справу стосовно міліціонера, який скоїв наїзд на дітей

Прокуратурою Горохівського району Волинської області порушено кримінальну справу стосовно міліціонера, який скоїв наїзд на дітей.

Як повідомили у Центрі зв"язків із громадськістю УМВС України у Волинській області, справу порушено за ст. 286 ч. 3 Кримінального кодексу України, згідно з якою порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб, карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Наразі згаданий працівник міліції перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомляє ЦЗГ, 17 травня відбулася розширена оперативна нарада за участю начальника УМВС, керівників структурних підрозділів Управління, міськрайвідділів, а також заступника начальника Департаменту громадської безпеки МВС полковника міліції Аркадія Запорожцева. За результатами наради, зокрема, підготовлено подання про звільнення з органів внутрішніх справ двох заступників начальника Горохівського райвідділу та начальника відділу дільничних інспекторів міліції цього ж райвідділу. Підготовлено клопотання в МВС України про звільнення з посади керівника відділу дільничних інспекторів УМВС України в області, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Проти міліціонера-вбивці відкрили кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути