Ексклюзиви
понеділок, 06 грудня 2010 12:57

Протест опозиціонерів на Європейській площі завершився

Протест опозиціонерів на Європейській площі завершився

Мітинг опозиційних сил на Європейській площі Києва завершився.

Як повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна", ведучий мітингу запросив всіх бажаючих взяти участь у засіданні координаційної ради з організації референдуму з відставки Верховної Ради і президента України, який пройде в Національному будинку письменників на вулиці Банковій, 2.

Ведучий також запропонував учасникам мітингу стежити за інтернет-повідомленнями про подальші плани з проведення акцій протесту.

Як раніше повідомляла київська міліція, в акції на Європейській площі взяли участь близько 300 осіб. Правоохоронці не дозволили учасникам акції змонтувати сцену, як вони планували, оскільки мітингувальники не змогли надати правоохоронцям відповідні дозвільні документи.

Під час мітингу перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявив, що опозиція вимагає референдуму стосовно проведення дострокових парламентських виборів та відставку влади.

Зараз ви читаєте новину «Протест опозиціонерів на Європейській площі завершився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути