понеділок, 17 липня 2017 10:58

"Прокурорів у наручниках ніхто не виводить" - Константіновський вказав Луценкові на несправедливість

"Прокурорів у наручниках ніхто не виводить" - Константіновський вказав Луценкові на несправедливість
"Те, що інкримінують Лозовому, ми кожен день бачимо по працівниках прокуратури" - нардеп В'ячеслав Константіновський. Фото: censor.net.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко демонструє несправедливість, коли звинувачує депутатів у невідповідності способу життя декларації. Водночас не карає за це самих же працівників прокуратури.

Про це сказав народний депутат В'ячеслав Константіновський в інтерв'ю Цензор.нет.

Депутатів "зараз зробили відповідальними за все, що насправді не є правильним", заявив він.

"Через це всі структури на депутата практично не реагують, тому що Верховна Рада дискредитована. Мені розповідали, що раніше, коли, наприклад, приходив депутатський запит, чиновники реагували. Сьогодні йдуть тільки відписки.

Ця кампанія по дискредитації парламенту (правда, частково заслужена) досягла таких масштабів, що депутату дуже важко щось хороше зробити навіть при великому бажанні", - пояснив нардеп.

"Дивіться, ось звинувачують депутата в невідповідністі способу життя декларації. Але ми щодня бачимо в пресі такі ж розслідування щодо прокурорів. При цьому я не помічаю якихось різких рухів, великих скандалів, нікого не заарештовують. Хоча для цього не потрібно голосувати в парламенті. Але нічого ж не відбувається. У кращому випадку когось звільняють або переводять на іншу посаду. Це не зовсім справедливо.

Звичайно, депутат теж не може собі багато чого дозволяти. Але те, що інкримінують Лозовому, ми кожен день бачимо по працівниках прокуратури. Однак цих в наручниках ніхто не виводив", - сказав Константіновський .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Другий за тиждень прокурор-мільйонер: Луценкові показали чергового "героя" в погонах

14 липня В'ячеслав Константіновський написав заяву про відмову від мандата народного депутата.

Зараз ви читаєте новину «"Прокурорів у наручниках ніхто не виводить" - Константіновський вказав Луценкові на несправедливість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути