неділя, 16 березня 2008 10:41

Прокуратура вже відіграла свою позитивну роль у справі Черновецького

Прокуратура Києва готова співпрацювати з Тимчасовою слідчою комісією Верховної Ради з розслідування зловживань столичної влади.

Про це в інтерв`ю тижневику "Дзеркало тижня" N 10 (689) 15-21 березня 2008 р. повідомив прокурор Києва Євген Блажівський.

"Без сумніву, всі документи, які тільки побажає і зажадає парламентська комісія, прокуратура надасть негайно", - заявив він.

Коментуючи можливу участь прокуратури в усуненні з посади столичного мера, Блажівський зазначив, що на цьому "позитивна роль прокуратури закінчиться".

"Подібне можливе тільки у випадку, якщо стосовно особи, яка посідає ту чи іншу посаду, порушено кримінальну справу. Стосовно Черновецького таких справ немає", - заявив прокурор Києва.

7 березня Верховна Рада прийняла постанову "Про створення Тимчасової слідчої комісії ВР України з питань розслідування обставин порушення Конституції України і законів України, ухвалення протиправних рішень посадовцями Київської міської ради і її виконавчого органу". УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура вже відіграла свою позитивну роль у справі Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути