Ексклюзиви
середа, 08 квітня 2020 14:59

"Продати все - єдине, на що спроможна ця влада" - Нестор

"Продати все - єдине, на що спроможна ця влада" - Нестор
Очільник столичної "Батьківщини" Віталій Нестор: "Батьківщина" вимагає скасування закону про ринок землі"

"Батьківщина" заявила про грубе порушення розгляду та ухвалення закону про ринок землі та вимагає його скасування.

"Замість твердої переговорної позиції із зовнішніми кредиторами та чіткої антикризової стратегії, нашу країну задешево продають оптом. Продати все - це єдине, на що спроможна ця влада", - заявив очільник столичної "Батьківщини" Віталій Нестор на сторінці Facebook.

Команда "Батьківщини" зареєструвала у Верховній Раді проєкт постанови авторства Юлії Тимошенко та Вадима Івченка щодо скасування закону № 2178-10, що передбачає розпродаж українських сільськогосподарських земель.

"Рік тому Зеленський переможно вийшов в другий тур президентських виборів під гаслами народовладдя та справедливості. А вже за рік, всупереч очікуванням українців, під прикриттям ночі та карантину спостерігав як парламент виконував його вказівку із розпродажу української землі", - зазначив Нестор.

Автори проєкту постанови наголошують, що рішення Верховної Ради суперечить інтересам держави та людей і звертають увагу на зухвале порушення низки статей Регламенту (порушення вимог частини першої статті 116, частини першої статті 117, частин першої та другої статті 118, частин другої та п'ятої статті 121).

"Фракція "Батьківщина" неодноразово звертала увагу головуючого на пленарному засіданні на наявність порушень регламентних приписів при розгляді й голосуванні зазначеного законопроєкту. Однак, у порушення частини четвертої статті 48 Регламенту, головуючий не вжив невідкладно заходів для усунення вказаних порушень, залишаючи звернення про регламентні порушення без належного розгляду", – зазначено у пояснювальній записці документа.

Зараз ви читаєте новину «"Продати все - єдине, на що спроможна ця влада" - Нестор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути