Ексклюзиви
пʼятниця, 15 листопада 2019 22:34

Призначили нову представницю уряду у Верховній Раді

Призначили нову представницю уряду у Верховній Раді
Представницею стала Олена Шуляк. Фото: MY.UA

Депутат від "Слуги народу" Олена Шуляк стала представницею уряду у Верховній Раді.

Вона зайняла посаду Ірини Верещук, повідомляє прес-службу Кабміну.

"Співпраця парламенту і уряду є критично важливою умовою для ефективних і якісних змін в країні. Наша задача - пояснювати важливість і позитивні наслідки пропонованих нами змін, щоб народні депутати, маючи всю необхідну інформацію, могли донести до своїх виборців і підтримати ініціативи Кабінету Міністрів під час голосування на пленарних засіданнях. Олена за час роботи в ВР вже продемонструвала відмінні результати в цьому напрямку. Переконаний, що наша співпраця буде дуже ефективною і матиме конкретні результати", - прокоментував призначення прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Олена Шуляк є заступником голови Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Раніше була членом правління, керівника сектора "Будівництво" BRDO, генеральним директором ТОВ "Мідланд Девелопмент Україна" та інших посад в бізнес-сегменті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга народу" Верещук про двох виключених: "Сьогодні вони, а завтра я"

"Не секрет, що я працювала в BRDO разом з багатьма членами цього Кабінету міністрів. Майже 4 роки роботи пліч-о-пліч - це серйозна база для довіри", - прокоментувала своє призначення Шуляк в Facebook.

Своїм основним завданням вона вважає налагодження прозорої, зрозумілої та постійної комунікації між урядом і парламентом.

Депутатка від "Слуги народу" Ірина Верещук напише заяву на припинення повноважень представниці Кабінету міністрів у Верховній Раді. Про це вона заявила журналістам у кулуарах парламенту. Причиною назвала те, що не вдалося "спрацюватися". Рішення назвала погодженим з обох сторін.

Зараз ви читаєте новину «Призначили нову представницю уряду у Верховній Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути