четвер, 15 лютого 2018 15:15

Залучення керівництва Ради до переговорів з МВФ збільшить шанси розгляду пакету реформаторських законопроектів - нардеп Рибалка

Залучення керівництва Ради до переговорів з МВФ збільшить шанси розгляду пакету реформаторських законопроектів - нардеп Рибалка
Нардеп Сергій Рибалка каже, що лише розвиваючи власну економіку ми можемо піднімати пенсії та стипендії.

Залучення керівництва Верховної Ради України до переговорів з МВФ збільшить можливість розгляду низки законопроектів, пов'язаних з відновленням довіри до фінансово-банківської діяльності у людей, відновленням кредитування бізнесу та виходу економіки з кризи.

Таку думку екс-керівник фінансового комітету Ради, народний депутат фракції Радикальної партії Сергій Рибалка висловив в ефірі одного з українських каналів.

"З парламентом (у МВФ – ред.), на жаль, взагалі співпраці я не бачу. Президент, прем'єр-міністр, Національний банк (зустрічаються з представниками Фонду – ред.), але я не бачу голови парламенту", - сказав він, та додав, що під час нещодавнього візиту у Вашингтон його завірили, що така зустріч буде.

Сергій Рибалка уточнив, що немає значення, буде така зустріч публічною чи ні, важливо, щоб вона відбулась та дозволила почати розгляд відповідних ініціатив у парламенті.

При цьому він звернув увагу на те, що нинішня влада не зацікавлена у реформуванні цього сектору економіки, попри те, що саме це гарантує стабільний розвиток та збільшення рівня життя усіх громадян країни.

"Тільки розвиваючи власну економіку, ми можемо піднімати ті ж пенсії, стипендії", - зазначив Сергій Рибалка.

"От закон про Кредитний реєстр, який ми прийняли минулого тижня. 226 голосів – на межі необхідного. Як кажуть: "доповзли на пузі". З четвертого разу! Чому? Тому, що зараз немає інтересанта, для того, щоб проводити закони, які реформують фінансово-банківський сектор", - сказав він та додав, що тільки цей один закон дозволяє боротися з шахраями, зменшуючи ризики фінустанов, що зрештою захищає інтереси простих вкладників.

Екс-голова фінансового комітету парламенту також додав, що інші подібні законопроекти вже підготовлені, а фракція Радикальної партії у парламенті готова їх підтримати та має цілу низку ініціатив, які направлені на розвиток і підтримку вітчизняного виробництва, стабілізацію ситуації у фінансово-банківській сфері, створення робочих місць та збільшення доходів людей.

"99% цих законів вже пройшли профільний комітет", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Залучення керівництва Ради до переговорів з МВФ збільшить шанси розгляду пакету реформаторських законопроектів - нардеп Рибалка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути