Ексклюзиви
пʼятниця, 08 вересня 2017 11:41

Прикордонники радять обходити стороною пункт пропуску, через який їхатиме Саакашвілі

Прикордонники радять обходити стороною пункт пропуску, через який їхатиме Саакашвілі
Екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі планує 10 вересня в'їхати в Україну через пункт пропуску "Краковець". Фото: radiosvoboda.org

Прикордонна служба просить громадян 9-12 вересня не перетинати кордон з Польщею через пункт пропуску "Краківець" через анонсований екс-президентом Грузії Міхеілом Саакашвілі приїзд в Україну.

Про ідеться в повідомленні ДПС у Facebook.

"Окремі політичні партії та депутати анонсують проведення 10 вересня поблизу пункту пропуску "Краківець" масових акцій... Просимо дотримуватися встановлених законодавством норм та правил. До уваги подорожувальників: у зв'язку із можливим проведенням масових зібрань поблизу пункту пропуску "Краківець" впродовж 9-12 вересня, Державна прикордонна служба України рекомендує обрати інші маршрути руху задля уникнення ймовірних незручностей", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мене спробують викрасти і переправити в Грузію" - Саакашвілі

27 липня президент Петро Порошенко позбавив Міхеіла Саакашвілі громадянства України, а 5 вересня Міністерство юстиції отримало запит від Головної прокуратури Грузії на арешт і видачу політика.

Зараз він перебуває за кордоном. Заявив, що 10 вересня прибуде з Польщі на кордон України і через пункт пропуску "Краковець" (Львівська область) спробує в'їхати в Україну.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонники радять обходити стороною пункт пропуску, через який їхатиме Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути