Ексклюзиви
понеділок, 08 жовтня 2007 18:28

Президент задоволений сьогоднішніми переговорами

Президент Віктор Ющенко задоволений результатом сьогоднішньої зустрічі з лідерами політичних сил, що пройшли у Верховну Раду. Про це йдеться у заяві президента.

"Я задоволений, що позиція Президента була з розумінням сприйнята і підтримана ключовими учасниками зустрічі. Для здійснення необхідних консультацій відведено п"ять днів", - відзначає Ющенко.

Зокрема, він зазначив, що учасники переговорів підтримали його пропозиції щодо ухвалення нового закону про Кабмін, забезпечення єдиного керівництва силовими і відповідними правоохоронними органами з боку Глави держави, скасування депутатської недоторканності і привілеїв, економічних реформ, боротьби з корупцією і судової реформи, а також підготовки нової редакції Конституції.

"Розглядаю це як основу для конструктивної і продуктивної роботи нового парламенту", - зазначає Ющенко, передає прес-служба президента.

Зараз ви читаєте новину «Президент задоволений сьогоднішніми переговорами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути