середа, 28 березня 2018 21:33

Президент затвердив річну програму співпраці України з НАТО

Президент затвердив річну програму співпраці України з НАТО
Порошенко підписав документ, який регулює співпрацю з НАТО. Фото: prm.ua

Указ "Про затвердження Річної національної програми під егідою Комісії Україна - НАТО на 2018 рік" підписав президент Петро Порошенко 28 березня.

"Програма спрямована на використання потенціалу та практичної допомоги НАТО та держав-членів Альянсу з метою підвищення обороноздатності України в умовах збройної агресії РФ", - пише Порошенко у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко хоче внести зміни у Конституцію

"РНП-2018 є системним стратегічним документом, що визначає пріоритетні завдання на 2018 рік та середньострокові цілі, які планується досягти до 2020 року. Також документ визначає відповідні практичні заходи в рамках реалізації політики євроатлантичної інтеграції України, реформування сектору безпеки і оборони країни відповідно до стандартів і рекомендацій Альянсу", - повідомляє прес-служба президента.

Північноатлантичний альянс скасовує акредитацію для семи російських дипломатів у відповідь на отруєння колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його дочки у Великій Британії.

Зараз ви читаєте новину «Президент затвердив річну програму співпраці України з НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути