Ексклюзиви
середа, 28 лютого 2018 13:53

Президент прийшов до нацгвардійців, яких побили під Радою

Президент прийшов до нацгвардійців, яких побили під Радою
Президент Петро Порошенко у середу в Центральному госпіталі МВС відвідав правоохоронців, які постраждали в сутичках біля Верховної Ради 27 лютого. Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко у середу в Центральному госпіталі МВС відвідав правоохоронців, які постраждали в сутичці біля Верховної Ради 27 лютого.

Про це повідомляє сайт глави держави.

"Я завжди згадую 31 серпня 2015 року, коли четверо нацгвардійців на тому ж місці, на площі Конституції, віддали своє життя для того, щоб захистити мир і спокій жителів Києва, громадян України. Для того, щоб не допустити розгортання дій провокаторів, так само як це ми бачили вчора: попереду стояли молоді хлопці з Нацгвардії, провокатори виступили вперед, полетіло каміння, були застосовані металеві кийки", - сказав Порошенко.

Президент заявив, що напад на співробітника поліції - тяжкий кримінальний злочин, і попросив керівників правоохоронних органів узяти під контроль розслідування бійки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Що за цирк-шапіто?" - Гройсман заступився за Луценка

27 грудня під будівлею Верховної Ради відбулися сутички між протестувальниками та правоохоронцями.

Народний депутат Антон Геращенко заявив, що в ході сутички постраждали два нацгвардійці, дев'ять учасників протесту затримані.

Зараз ви читаєте новину «Президент прийшов до нацгвардійців, яких побили під Радою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути