четвер, 20 вересня 2018 17:22

Президент говорив красиво, але про якусь іншу країну - Вілкул

Президент говорив красиво, але про якусь іншу країну - Вілкул
Нардеп Олександр Вілкул прокоментував вихід опозиціонерів із зали під час виступу президента. Фото: LIGA.net

Опозиціонери вийшли із зали під час виступу президента в знак протесту проти розколу суспільства і зубожіння народу, повідомляє на своїй сторінці в Facebook нардеп від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул.

"Ми залишили залу засідань під час виступу президента в знак протесту. Президент говорив красиво, але він говорив про якусь іншу країну, а не про злиденну розкрадену Україну, яку влада продовжує знищувати.

Почалася виборча кампанія і вони намагаються починати її з питань розколу: зовнішньополітичний вектор, розкол питаннями віри і мови, радикалізація. І це взагалі не те, про що говорять і як живуть, а, вірніше, виживають люди. А говорити сьогодні треба про реальне підвищення пенсій і зарплат. Говорити сьогодні треба про зниження комунальних тарифів. Говорити сьогодні треба, коли буде в країні мир, а не розповідати чергові передвиборні казки", - прокоментував представникам ЗМІ Олександр Вілкул.

Зараз ви читаєте новину «Президент говорив красиво, але про якусь іншу країну - Вілкул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути