четвер, 10 жовтня 2019 10:00

Прес-марафон Зеленського: трансляція онлайн

Прес-марафон Зеленського: трансляція онлайн
Зеленський буде 10 годин відповідати на питання. Фото: ОП

Cьогодні відбудеться прес-марафон із президентом України Володимиром Зеленським.

Голова держави весь день відповідатиме на питання журналістів. На зустріч акредитувалися понад 300 представників ЗМІ, повідомляє Офіс президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти з ради при президентові України закликали владу відреагувати на дії Мендель

Старт прес-марафону запланований на 10:00. Прес-секретар президента Юлія Мендель написала у Facebook, що зустріч із журналістами триватиме близько 10 годин. Вона заявила, що акредитацію не отримали журналісти, які надавали від редакції більше людей, ніж було обумовлено вимогами прес-служби, у яких не було посвідчення журналіста та які звернулися після закінчення терміну акредитації.

Прес-конференція з Володимиром Зеленським анонсували відразу після оголошення результатів екзит-полів на виборах 21 квітня.

Тоді новообраний президент пообіцяв розповісти про свої плани на посаді голови держави. Ця зустріч із журналістами не відбулась. У президента пообіцяли провести прес-конференцію на 100 днів президентства. Ця прес-конференція також не відбулася. Інтерв'ю провів народний артист України, актор із серіалу "Слуга народу" Стас Боклан.

Актор Володимир Зеленський заявив про участь у виборах президента України в ефірі новорічного випуску "Вечірнього кварталу", за хвилину до 2019-го. Чутки про його бажання стати головою держави ходили з осені 2017-го.

Під час передвиборчої кампанії Зеленський лідирував у рейтингах. У першому турі він отримав найбільшу підтримку серед 39 кандидатів. До другого туру вийшов він і п'ятий президент Петро Порошенко.

Між турами пройшли дебати Порошенка і Зеленського на НСК "Олімпійський".

21 квітня у другому турі виборів за Зеленського проголосувала більшість у всіх областях, крім Львівської. Порошенко визнав поразку, але продовжив політичну діяльність.

Під час передвиборчої кампанії Зеленський майже не зустрічався з медіа.

Прес-марафон для журналістів відбудеться у новому фудмаркеті Kyiv Food Market у центрі Києва. Представники медіа ставитимуть запитання главі держави групами по 7-10 осіб. Групи змінюватимуть одна одну щопівгодини. Формуватимуться вони за списком акредитації.

Зараз ви читаєте новину «Прес-марафон Зеленського: трансляція онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути