четвер, 14 серпня 2008 10:35

Прем"єр Грузії подякував Тимошенко за її "чітку позицію"

Перебуваючи у Грузії, віце-прем"єр-міністр України у справах європейської і міжнародної інтеграції Григорій Немиря зустрівся з Прем"єр-міністром Грузії Ладо Гургенідзе. Під час зустрічі сторони обговорили поточну ситуацію в Грузії і сценарії її розвитку відповідно до досягнутих домовленостей щодо припинення вогню.

Як повідомляє прес-служба Віце-прем"єра, Прем"єр-міністр Грузії висловив глибоку подяку Прем"єр-міністрові Юлії Тимошенко і уряду України за підтримку і чітку позицію під час збройного конфлікту. "Солідарність не на словах, а на ділі - це те, що я як Прем"єр-міністр Грузії ціную понад усе", - підкреслив Гургенідзе.

Немиря висловив повну підтримку з боку уряду України суверенітету і територіальній цілісності Грузії і запевнив співрозмовника в тому, що Кабмін продовжуватиме надавати допомогу дружньому грузинському народу для подолання наслідків збройного конфлікту. "Європа повинна усвідомити, що вакуум безпеки є неприпустимим. Будь-яка країна, яка знаходиться в "сірій зоні", не може відчувати себе в безпеці", - підкреслив Віце-прем"єр-міністр.

Гургенідзе і Немиря обговорили питання підготовки засідання Сумісної міжурядової україно-грузинської комісії з питань економічного співробітництва і досягли згоди щодо його проведення у вересні цього року в Тбілісі.

Нагадаємо, Прем"єр-міністр України Тимошенко поки не робила ніяких заяв щодо ситуації в Грузії, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр Грузії подякував Тимошенко за її "чітку позицію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути