Ексклюзиви
четвер, 17 січня 2013 11:13

Прасолов пропонує відмовитися від "літнього" часу

Прасолов пропонує відмовитися від "літнього" часу
Фото: comments.ua

Міністерство економічного розвитку і торгівлі підготувало законопроект, згідно з яким пропонується ввести час другого часового поясу (київський час) без щорічного переходу на "літній" час.

Про це йдеться в пояснювальній записці до законопроекту "Про порядок обчислення часу на території України", текст якого наводять "Коментарі".

"На сьогодні діє наступний порядок обчислення часу на території України: час другого часового пояса (київський час) з переведенням щорічно годинникової стрілки в останню неділю березня на 1 годину вперед і в останню неділю жовтня на 1 годину назад", - нагадали в пояснювальній записці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції звертають увагу на проблему "кнопкодавства", бо не хочуть перетворювати Раду на філію Банкової

"Проектом закону на території України вводиться час другого часового пояса (київський час) без щорічного переведення годинникової стрілки", - говориться в документі.

Мінекономрозвитку відзначає, що встановлення такого порядку обчислення часу направлено  на "забезпечення поліпшення стану здоров'я громадян, підвищення працездатності населення, зменшення кількості аварій".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злісні прогулищики Ради виправдовуються: Іванющенко хворів, а Ємцю забракло досвіду

"Змінена дата набрання сили з "1 листопада 2012 року" на "1 березня 2013 року", щоб не переходити навесні 2013 року на "літній" час (остання неділя березня), про що було вирішено на нараді в Кабінеті міністрів 30 січня 2012 року", - відзначають автори законопроекту.

 

Зараз ви читаєте новину «Прасолов пропонує відмовитися від "літнього" часу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути