Ексклюзиви
четвер, 20 березня 2008 10:42

Поживанов: Турчинов, Томенко і я - реальні претенденти на посаду мера Києва

"Не хочу нікого скривдити в нашому блоці, але я бачу Олександра Турчинова, Миколи Томенка і власну кандидатуру найбільш реальними претендентами на посаду мера".

Про це заявив народний депутат від Блоку Юліи Тимошенко Михайло Поживанов, коментуючи можливі кандидатури, що будуть запропоновані від БЮТ на посаду мера Києва.

"У цій ситуації повинні визначатися блок і лідери фракцій, оскільки ця людина - особа партії, це виконання тих обіцянок, з якими блок йшов і на парламентські вибори, і на вибори голови місцевої адміністрації", - відповів нардеп.

Також Михайло Поживанов прокоментував можливу кандидатуру Віталія Кличка на майбутніх виборах мера Києва.

За словами "бютівця", він "дуже добре відноситься до Кличко як до людини і спортсмена, і за рахунок цього він має визначений рейтинг, що зараз складає 20% підтримки по Києву, але в цій ситуації людина, яка працюватиме місцевим главою, повинна мати досвід керівництва або великим підприємством, або містом або регіоном для того, щоб не допускати потім адміністративних і організаційних помилок", повідомляє ИМК.

Зараз ви читаєте новину «Поживанов: Турчинов, Томенко і я - реальні претенденти на посаду мера Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути