пʼятниця, 26 лютого 2021 19:52

"Потенційна коаліція "Слуги народу" та "Голосу" підсилить партію влади в парламенті та забезпечить надійний місток на Захід" - експерт

"Потенційна коаліція "Слуги народу" та "Голосу" підсилить партію влади в парламенті та забезпечить надійний місток на Захід" - експерт
Фото: "Главком"

Коаліція "Слуги народу" та "Голосу" підсилить партію влади у Верховній Раді та забезпечить надійний місток на Захід.

Таку думку висловив політолог Микола Давидюк в "Інтерфакс-Україна" під час пресконференції "Політична диспозиція напередодні весни".

За словами експерта, у Верховній Раді нестійка більшість, яка вже давно перестала бути монобільшістю, а тому "Слуги Народу" шукають партнерів для коаліції та підсилення.

"Потенційні союзники минулої осені - "За майбутнє" переживають певну сезонну кризу: з політичної сили виходять окремі гравці та регіональні політики, за ким були закріплені окремі області, тому вони наразі не розглядаються.

Також є й інші потенційні партнери, але з багатьма є ідеологічні або політичні розбіжності. Водночас коаліція із партією Кіри Рудик не принесе політичних і рейтингових втрат Слугам", – додає політичний оглядач.

За словами експерта, партія "Слуга народу" неоднорідна — у них є фланг як прозахідних, так і проросійських, що працює їм на вигоду, адже збільшує поле для маневрування. Вони не можуть посилитись однією партією, але важливо щоб ця коаліція працювала на національний інтерес.

Зараз ви читаєте новину «"Потенційна коаліція "Слуги народу" та "Голосу" підсилить партію влади в парламенті та забезпечить надійний місток на Захід" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути