Ексклюзиви
середа, 13 серпня 2008 13:38

Потебенько не знав, що Гонгадзе просив у нього захисту

Екс-генеральний прокурор Михайло Потебенько заявляє, що був у відпустці в 2000 році, тому про лист журналіста Георгія Гонгадзе з проханням про його захист довідався після убивства.

Про це в інтерв"ю газеті "Дело" розповів сам Потебенько.

"Таких листів (із проханням про захист) у Генпрокуратуру з"являється дуже багато. Але коли ми зв"язувалися з міліцією для рішення питання про забезпечення охорони або зі Службою безпеки, нам порушували питання щодо оплати", - розповів Потебенько.

"Коштів на такі цілі в прокуратури немає. Що стосується безпосередньо листа від Гонгадзе, то його розглядав мій перший заступник. Він цю справу направив прокурору області для розгляду", - додав він.

"Я в той час знаходився у відрядженні. Про лист довідався вже після того, як сталося убивство", - розповів Потебенько і додав, що лист через нього не проходв.

Говорячи про смерть колишньої глави МВС Юрія Кравченка, Потебенько висловив переконання, що той був "доведений до самогубства, і ніякого убивства не було", пише Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Потебенько не знав, що Гонгадзе просив у нього захисту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути