четвер, 05 червня 2008 10:02

Портнов відмовився від посади глави ФДМУ

Портнов відмовився від посади глави ФДМУ

Народний депутат про БЮТ, призначений урядом виконувачем обов"язків голови Фонду держмайна Андрій Портнов звернувся до прем"єр-міністра і голови Верховної Ради зняти з розгляду проект постанови Верховної Ради "Про призначення Андрія Портнова головою Фонду державного майна України".

Про це Портнов повідомив в інтерв"ю агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер.

"Це рішення пов"язане з необхідністю припинення спекуляцій навколо ефективності роботи уряду України і парламентської коаліції і прискорення кадрових змін у Фонді держмайна України для забезпечення реалізації урядом України державної політики і ринкових перетворень у сфері приватизації і управління державним майном", - говориться в заяві депутата, переданій прем"єр-міністру і голові Верховної Ради.

Портнов також підкреслює, що ним прийнята до уваги вимога фракції "НУ-НС" про необхідність припинення критики на адресу президента Віктора Ющенка.

"Але вважаю недоцільним і неможливим змінювати свої принципи і переконання в обмін на посади", - підкреслив він.

Депутат вважає, що державні інтереси вимагають внесення в парламент такої кандидатури на посаду голови ФДМ, яка буде прийнята більшістю парламентів без конфліктів і зайвих дискусій.

"А колегам по коаліції своїм рішенням надаю можливість виконати коаліційну угоду і провести ротацію керівництва головної приватизаційної установи країни відповідно до публічних зобов"язань", - додав він.
Зараз ви читаєте новину «Портнов відмовився від посади глави ФДМУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути