середа, 09 квітня 2014 18:01

Порошенку з Тимошенко радять потерпіти один одного

Порошенку з Тимошенко радять потерпіти один одного
Фото: tsn.ua

Політтехнолог Денис Богуш вважає, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко вчинила б правильно, знявшись із президентських перегонів.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Порошенко виграє вибори. Це показує будь-яка соціологія навіть із прихованими рейтингами. Якщо буде друге тур, аж до середини літа будуть затягнуті всі процедури — підготовка, встановлення результатів, інаугурація. Весь цей час доведеться чекати легітимного президента. Якби Тимошенко зараз відмовилася і працювала із Порошенком, то вибори б виграли у першому турі. Тоді 25 травня Україна мала б уже сильного президента. В такому разі складно буде розхитати владний "човен". Отримали б визнання міжнародної спільноти", - зазначив він.

За словами експерта, якщо екс-прем'єр не зніметься, буде велике протистояння між Порошенко та Тимошенко, бо вони є основними претендентами на посаду президента. "Однак боротися немає як, бо маємо зовнішню агресію та війну, а ми тут самі поміж собою таке робимо. Це неправильно. Для Тимошенко можна знайти місце в новій владі — це не проблема. Не обов'язково прем'єрство. Могли б домовитися. Питання ж не лише в Юлії Володимирівні, а в цілій команді", - зауважив Богуш.

Він нагадав, що лідер УДАРу Віталій Кличко знявся на користь Порошенка, не дивлячись на те, що його команда чотири роки працювала над його кампанією. "Якби так зробила й Тимошенко, то Україна би показала: у нас не два гетьмана на три козака. Весь світ може побачити, що наша нація здатна консолідуватися перед зовнішньою загрозою та відмовитися від політичних амбіцій заради розвитку країни. В нинішній ситуації Порошенко та Тимошенко варто забути про їхній конфлікт та потерпіти", - наголосив політтехнолог.

Нагадаємо, Петро Порошенко вважає, що Юлія Тимошенко повинна зняти свою кандидатуру з президентських перегонів на користь об'єднання українського народу.

Зараз ви читаєте новину «Порошенку з Тимошенко радять потерпіти один одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути