Ексклюзиви
середа, 10 червня 2020 16:48

Порошенко зробив заяву після походу до прокуратури

Порошенко зробив заяву після походу до прокуратури
Порошенко каже, що чекав генпрокурора 40 хвилин. Фото: @petroporoshenko

Народний депутат Петро Порошенко готовий у будь-який час приїхати до генеральної прокурорки Ірини Венедіктової для отримання підозри. Про це він написав у Twitter.

"Звертаюся до Ірини Венедіктової: якщо є будь-які підстави для підозри, не позбавляйте нас конституційних прав захисту. Захисту не Порошенка, а захисту верховенства права і демократії в Україні. Не повертайте Україну до часів Януковича! Наголошую, якщо є щось - пред'являйте!" - заявив він.

"Ми чекали пані генпрокурорку близько 40 хвилин. Потім попросили відповісти на питання щодо відсутності у єдиному реєстрі справи про перешкоджання діяльності журналістів і депутатів та справи проти працівників ДБР щодо перевищення повноважень під час штурму музею", - також розповів Порошенко.

Він заявив, що готовий будь-якого часу приїхати до Венедіктової. Заяви про те, що п'ятий президент нібито намагався захопити владу, назвав "переслідуванням опозиції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: "Що стосується вироку Порошенку - все ще попереду"

10 червня Офіс генерального прокурора заявив: щодо п'ятого президента, а нині народного депутата Петра Порошенка вирішують питання обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Того дня Порошенко з адвокатами і народними депутатами прийшов до генпрокурора.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко зробив заяву після походу до прокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути