вівторок, 24 жовтня 2017 16:47

Порошенко здобув би максимальну підтримку на можливих виборах президента - Socis

На можливих виборах президента за Петра Порошенка проголосували би 16,9% з тих, хто планує брати участь у виборах і визначився зі своїм вибором. Про це свідчать результати дослідження, проведеного 5-11 жовтня Центром SOCIS.

За Святослава Вакарчука проголосували б 14,8%, за лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко готові голосувати 13,5% опитаних, за лідера Радикальної партії Олега Ляшка - 9,5%, за лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка - 9,3%, за лідера партії "За життя" Вадима Рабіновича - 8,7%, за лідера партії "Опозиційний блок" Юрія Бойка - 8,6%, за лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового - 5,3%.

Лідер "Свободи" Олег Тягнибок, лідер партії "Справедливість" Валентин Наливайченко, депутат Надія Савченко, лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк набирають менш ніж 3% голосів.

  Результати дослідження можливих виборів президента, проведеного 5-11 жовтня Центром SOCIS
Результати дослідження можливих виборів президента, проведеного 5-11 жовтня Центром SOCIS

Метод збору первинної соціологічної інформації — стандартизоване інтерв'ю face-to-face за місцем постійного проживання респондентів. Опитування проводилося за вибіркою, яка репрезентує доросле населення України в цілому, за такими ознаками як: стать, вік (від 18 років) та тип поселення (місто/село). Загалом було опитано 2000 респондентів. Середня тривалість одного інтерв'ю становить 17 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко здобув би максимальну підтримку на можливих виборах президента - Socis». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути