Ексклюзиви
субота, 23 грудня 2017 18:43

Порошенко прокоментував надання Україні летальної зброї

  Рішення США про надання Україні летальної оборонної зброї - гідна відповідь на продовження окупації Росією української території
Рішення США про надання Україні летальної оборонної зброї - гідна відповідь на продовження окупації Росією української території

Рішення США про надання Україні летальної оборонної зброї - гідна відповідь на продовження окупації Росією української території.

Про це заявив президент Петро Порошенко, коментуючи рішення Держдепу США щодо надання Україні посилених оборонних можливостей.

"Як і домовлялися з президентом Дональдом Трампом, без зайвого галасу, спокійно, Україна отримає летальну оборонну зброю зі США. Це принципове та довгоочікуване рішення Американської адміністрації було підтверджено під час моєї вчорашньої розмови з Держсекретарем Рексом Тіллерсоном", - зазначив Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вашингтон виступає пособником в розпалюванні війни" - МЗС Росії про зброю для України

Він додав, що ця зброя у руках українських воїнів не для наступу, а для рішучої відсічі агресору, захисту українських воїнів та мирного населення, а також ефективної самооборони.

Крім того, український голова подякував Трампу за лідерство, чітку позицію наших американських друзів та рішучу двопартійну підтримку України.

22 грудня Державний департамент підтвердив, що Сполучені Штати нададуть Україні "посилені оборонні можливості" для боротьби української сторони із підтримуваними Росією бойовиками.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко прокоментував надання Україні летальної зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути