Ексклюзиви
субота, 24 березня 2018 02:00

Порошенко подякував США за фінансову допомогу Україні

Порошенко подякував США за фінансову допомогу Україні
Порошенко подякував Трампа. Фото: ТСН

Президент Петро Порошенко вважає, що збільшення витрат на підтримку України в бюджеті США на 2018 рік є "потужним і своєчасним сигналом" і реальною практичною допомогою по зміцненню оборонного потенціалу нашої країни.

"Вдячний президенту Дональда Трампа і Конгресу США за підтримку бюджетного закону, який передбачає збільшення витрат на підтримку України на 2018 рік, підтверджуючи лідируючу роль Сполучених Штатів в захисті ключових принципів свободи і демократії." За словами президента, прийняття нового бюджету США є зокрема "потужним і своєчасним сигналом, який вкотре засвідчує незмінну двопартійну підтримку просування України по шляху демократичних змін". Про це йдеться заяві Порошенко в Facebook.

Найефективніший спосіб зупинити агресора - це запевнення його в готовності до гідної обороні і відсічі будь-якого нападу ", - зазначив Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні темпи зростання економіки перевершили прогнози

23 березня президент Сполучених Штатів Дональд Трамп підписав Консолідований закон про бюджетні асигнування на 2018 рік, в якому фінансування підтримки України збільшено до 620,7 млн ​​доларів.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко подякував США за фінансову допомогу Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути