Ексклюзиви
субота, 03 листопада 2018 14:55

Порошенко отримав чергові мільйони прибутку

Порошенко отримав чергові мільйони прибутку
Порошенко задекларував ще мільйон прибутку

Президент України Петро Порошенко задекларував більше мільйону гривень прибутків. Порошенко задекларував свої процентні доходи від вкладів у Міжнародному інвестиційному банку. Про це стало відомо з документа, опублікованого в Єдиному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави.

Гарант задекларував прибуток в 1 млн 353,5 тис. гривень. Таким чином, за 2018 рік процентний дохід президента від вкладів в МІБ склав 12,4 млн гривень.

26 жовтня президент задекларував 28 817 000 гривень доходів від Міністерства фінансів за відчуження цінних паперів та корпоративних прав, а також ще 6 мільйонів гривень дивідендів від публічного акціонерного товариства "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Прайм Ессетс Кепітал".

Загальний дохід Порошенко за 2018 рік на сьогодні становить 126,7 млн гривень, що майже у 8 разів більше, ніж за весь 2017 рік, коли його доходи склали 16,3 млн гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко підписав угоду про співпрацю з Вселенським Патріархатом - В АП розповіли про наслідки

Син співачки, нардепа і куми президента Петра Порошенка Оксани Білозір Андрій став виконуючим обов'язки гендиректора національної акціонерної компанії "Украгролізінг".

Зараз ви читаєте новину «Порошенко отримав чергові мільйони прибутку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути