Ексклюзиви
понеділок, 19 лютого 2007 09:39

Порошенко може стати головою НСНУ

Петро Порошенко не виключає того, що візьме участь у виборах голови партії Народний союз "Наша Україна". Про це депутат заявив на прес-конференції в Івано-Франківську.

У своїй заяві він також відзначив, що не збирається сам висувати свою кандидатуру, але його можуть висунути інші. Проте Порошенко пообіцяв зняти свою кандидатуру, якщо будуть висунуті кандидатури Президента Віктора Ющенка або тих політиків, з якими Порошенко зв"язує "новий поштовх в розвитку партії".

Нардеп вважає передчасним проведення з"їзду партії 31 березня. За його словами, з"їзд потрібно скликати тоді, коли партія визначиться з кандидатурою її лідера, коли виконають рішення попереднього з"їзду направити до Конституційного суду представлення про відміну політичної реформи і коли демократичні сили визначаться, чи збираються вони об"єднуватися.

Одним з кандидатів на об"єднання Порошенко бачить рух Народна самооборона, яке очолює колишній міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко може стати головою НСНУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути