Ексклюзиви
середа, 09 квітня 2014 12:57

Порошенко і Кличко зацікавлені зробити Київ "візитною карткою" успішних змін в Україні - експерт

Порошенко і Кличко зацікавлені зробити Київ "візитною карткою" успішних змін в Україні - експерт

У разі перемоги Петра Порошенка на президентських виборах і Віталія Кличка – на виборах мера Києва столиця України отримає карт-бланш на проведення реформ у сфері управління і в економіці. Таку думку висловив керівник Інституту медіа-моделювання та політико-економічного аналізу "Перспектива" Євген Черненко.

"Я думаю, однією з тем домовленостей між Кличком і Порошенком був рівень самостійності столичної влади і рівень підтримки Києва центром. Кличко пішов на досить серйозну поступку для того, щоб наполягати на серйозних преференціях для Києва. В принципі, у тому, щоб зробити Київ візитною карткою позитивних змін у всій Україні, зацікавлений і Порошенко. Тому, вважаю, в результаті перемоги союзників Київ отримає великі можливості для розвитку", – сказав експерт.

На його думку, в першу чергу столицю очікують серйозні зміни системи влади, а також розширення повноважень в економічній і фінансовій сферах. "Це можуть бути або якісь особливо привабливі умови для західних інвестицій в столичну економіку, або розширення самоврядування в Києві. Загалом, будь-які прийнятні механізми, що дійсно зможуть кардинально змінити соціально-економічну ситуацію в столиці на краще", – сказав Черненко.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко і Кличко зацікавлені зробити Київ "візитною карткою" успішних змін в Україні - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути