вівторок, 27 лютого 2018 07:34

Порошенко - актор універсального жанру і у нього є фобія - політолог

Порошенко - актор універсального жанру і у нього є фобія - політолог
Олег Соскін: у Порошенка фобія у вигляді манії переслідування і вбивства Фото: Антикор

Президент Петро Порошенко "маніакально боїться за своє життя". У нього "в повному обсязі вже діє фобія у вигляді манії його переслідування і вбивства".

Оточення українського лідера "всіляко дану пристрасть в ньому підігріває", говорить політолог Олег Соскін на чаті в "Главреді".

"З іншого боку, треба пам'ятати, що Порошенко - це унікальний лицедій, актор універсального жанру. Йому б в театрі грати. Будь-яке його виступ - це театральне або циркове дійство", - додав експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко замахнувся на крісло прем'єра - ЗМІ

Політолог вважає, що президент може грати різні ролі, починаючи від клоуна в цирку, закінчуючи драматичними або навіть трагічним вождем-героєм.

"У момент свого перевтілення він вірить в те, що говорить і що робить", - підкреслив Соскін.

"Коли він виходить з цієї ролі, він її відразу забуває, і його знову поглинає пристрасть - де поцупити грошей, як влаштувати черговий дерибан, і тоді він знову нещадний до того, хто заважає йому, він всіх тоді розглядає як особистих ворогів, які заважають йому робити свій бандитський бізнес. Жінок, журналістів і всіх інших він зневажає. він любить тільки себе і себе у всьому", - заявив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну посунули на задвірки - Кучма зробив відверту заяву

Генеральний прокурор Юрій Луценко вірить у переобрання Петра Порошенка президентом на другий термін. Про це він заявив в інтерв'ю LB.ua На запитання: "Чи вірите ви у другий строк Петра Порошенка?" Луценко відповів: "Думаю, що так".

Зараз ви читаєте новину «Порошенко - актор універсального жанру і у нього є фобія - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути