четвер, 15 березня 2018 23:06

Порошенки вечеряли з Жаном Рено
3

Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко з дружиною Мариною зустрілись із французьким актором Жаном Рено, який бере участь в україно-французькому фільмі "Останній крок".

Про це у четвер ввечері повідомив сайт президента.

Порошенко зауважив, що радий зустрічі з актором, є його прихильником і бачив багато фільмів з його участю. Він відзначив важливість участі Рено в україно-французькому фільмі та висловив впевненість, що цей новий український фільм матиме великий успіх.

"Ваша участь (у цьому фільмі – ред.) буде гарною рекламою для України", - сказав президент.

Якщо ви інвестуєте один долар в кіно – ви повертаєте три долари

Жан Рено розповів президентському подружжю, що відвідав українські Карпати, де відбувалась частина зйомок, і вражений красою природи. "Чудове місце – озеро Синевір", - поділився враженнями актор.

"Я вперше працюю з українською командою", - розповів актор та висловив думку, що нині кінопродюсери мають звернути більшу увагу на Україну для зйомок фільмів.

"Дуже важливо мати здатність розповідати історії країни. Це дуже важливо, оскільки це певним чином об'єднує, зцементовує людей, які можуть бачити свою історію", - зауважив Рено, додавши "якщо ви інвестуєте один долар в кіно – ви повертаєте три долари".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Жан Рено заговорив українською

Держкіно України надало фінансову підтримку на створення трилера "Останній крок". З державного бюджету виділили 21,6 млн грн. Загальний кошторис фільму складає 73,8 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Порошенки вечеряли з Жаном Рено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути