субота, 25 вересня 2021 09:05

Порошенки на базарі, у Авакова рибний день, Федоров на пляжі у Каліфорнії – фототиждень політиків
15

Петро Порошенко з дружиною, депутаткою Київради Мариною Порошенко відвідали базар під Каневом на Черкащині
Фото: Петро Порошенко
На вихідних по гриби поїхав і колишній нардеп Олег Ляшко
Інна Совсун серед робочого тижня готувала деруни
Михайло Федоров з дружиною та дочкою гуляли у Сан-Франциско, що в Каліфорнії
Арсен Аваков виклав фото із запеченою рибою з картоплею

П'ятий президент Петро Порошенко з дружиною, депутаткою Київради Мариною Порошенко минулого тижня на базарі під Каневом купляв овочі та фрукти. Ексміністр внутрішніх справ Арсен Аваков показав домашню рибу з картоплею. Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров з родиною гуляв на пляжі у Сан-Франциско.

Чим ще займалися політики цього тижня – у матеріалі Gazeta.ua.

Нардеп, п'ятий президент Петро Порошенко з дружиною, депутаткою Київради Мариною Порошенко відвідали базар під Каневом на Черкащині. Купили кошики з грибами, кавун, виноград, сливи.

На вихідних по гриби поїхав і колишній нардеп Олег Ляшко. Влаштував пікнік у лісі – із м'ясом, овочами, солоними помідорами, гарячими напоями.

Ексміністр внутрішніх справ Арсен Аваков на початку тижня похвалився як порається із домашніми справами. Виклав фото із запеченою рибою з картоплею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ліфт" Зеленського: що сталося з президентським проєктом

Народний депутат від "СН" Жан Беленюк цього тижня крім роботи у Раді катався на самокаті вулицями Києва та проводив афтографсесію у центрі столиці.

Депутатка від "Голосу" Ольга Стефанишина поїхала в гості до колеги по фракції Олександри Устінової у Вінницю. Там жінки у дворі будинку вечеряли – сирами, горіхами, лазаньєю, кішем. На десерт їли торт "Наполеон". Серед тижня робила масаж обличчя.

Нардеп від "Слуги народу" Роман Грищук цього тижня відвідував Всеукраїнський тиждень дошкілля. Дивився за виступом дітей у костюмах котів. Сходив також на екскурсію в школу – там показували технічне обладнання. Показали нардепу і дрон, який запустили у директора в кабінеті.

Депутатка від "Голосу" Інна Совсун цими вихідними відвідала "КиївПрайд". Сфотографувалася з учасниками акції. Зробила селфі із депутатом Київради Максимом Нефьодовим. А серед робочого тижня готувала деруни та питала у підписників, що подивитися із сином під страву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тиск, корупція, рейдерство – з чим працюватиме Бюро економічної безпеки

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров з дружиною та дочкою гуляли у Сан-Франциско, що в Каліфорнії. Анастасія Федорова опублікувала, як бавилися з дитиною на пляжі.

"Слуга" Марія Мезенцева опублікувала фото з матір'ю. Показала також світлину, як із своєю собакою відправляла допомогу людям на схід.

Депутатка від "Голосу" Галина Васильченко поділилася фото із відрядження в Одесі. Оглядала морський порт. Що саме робила у місті, не розповіла.

Нардеп від "слуг" Ярослав Юраш серед тижня виклав фото, де його син Лев бавиться на дитячому майданчику під Офісом президента.

Вищий антикорупційний суд розпочав розгляд справи підозрюваного у хабарництві народного депутата від партії "Слуга народу" Олександра Юрченка.

Торік у вересні НАБУ повідомило про хабарництво нардепа. Вищий антикорупційний суд узяв Юрченка під варту з альтернативою внесення застави в понад 3 млн грн. Потім він вийшов під заставу. Депутата виключили з фракції "Слуга народу".

Олександр Юрченко балотувався до Верховної Ради від партії "Слуга народу" на округу в Голосіївському районі Києва.

Зараз ви читаєте новину «Порошенки на базарі, у Авакова рибний день, Федоров на пляжі у Каліфорнії – фототиждень політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути