Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2007 09:29

Помічника БЮТівця, який побив ДАІшника, судитимуть

Прокуратура Черкаської області передала в суд кримінальну справу про побиття помічником-консультантом депутата ВР Павла Костенка (БЮТ) співробітника ДАІ Олександра Бачурина, який зупинив автомобіль депутата за перевищення швидкості в Черкаській області.

Про це повідомив начальник відділу ДАІ УМВС у Черкаській області Володимир Корешков.

"Тепер суд повинен поставити в цій справі крапку",- сказав він.

Кримінальна справа була порушена за двома статтями - "Опір працівникові правоохоронних органів при виконанні ним службових обов"язків", яка передбачає позбавлення волі до двох років, і за статтею "Навмисне завдання працівникові правоохоронних органів легкої або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв"язку з виконанням ним службових обов"язків", яка передбачає позбавлення волі до 5 років.

У середині березня прокуратура Черкаської області порушила кримінальну справу проти помічника-консультанта депутата Ради Костенка за побиття співробітника ДАІ Бачурина, який зупинив автомобіль депутата за перевищення швидкості в Черкаській області, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Помічника БЮТівця, який побив ДАІшника, судитимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути