четвер, 18 жовтня 2007 18:34

Помаранчева коаліція згодна на референдум по НАТО

У сфері здійснення зовнішньої політики майбутня коаліція Блоку Юлії Тимошенко і блоку "Наша Україна - Народна самооборона" обіцяє затвердити рішення про вступ України в НАТО за результатами всеукраїнського референдуму. Про це мовиться в підписаній БЮТ і НУ-НС угоді про створення коаліції демократичних сил у Верховній Раді України VI скликання.

Зокрема, в зовнішній політиці майбутня більшість гарантує дотримання зовнішньополітичного курсу, визначеного "Основними напрямами зовнішньої політики України" і Законом України "Про основи національної безпеки". У документі також пропонується досягти повноправного членства в Європейському Союзі і взаємовигідної співпраці з НАТО. Майбутні "коаліціанти" прагнуть повноправного членства в НАТО, а також обіцяють ухвалити рішення про вступ України до НАТО за результатами всеукраїнського референдуму, - передає Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Помаранчева коаліція згодна на референдум по НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути