Ексклюзиви
четвер, 23 листопада 2017 23:09

Польські політики загрались в антиукраїнську істерію - Іллєнко

Польські політики загрались в антиукраїнську істерію - Іллєнко
Народний депутат Андрій Іллєнко

Частина польських політиків загрались в антиукраїнську істерію. У цей час Польща, під загрозою російської агресії, скоює самогубний крок для себе.

Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив народний депутат Андрій Іллєнко.

Із початку незалежності в Україні не було політики національної консолідації. Мова йшла про те, щоб якомога більше задовольняти потреби держав-сусідів. Зараз такі проблеми продовжують існувати, переконаний нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Король Бельгії таємно відвідував Київ

"Можна сперечатися про історію. Зрештою, я не вірю, що колись у нас із поляками буде стовідсоткове порозуміння щодо історії. Десь треба шукати спільні точки дотику, на них робити акцент, але щодо якихось питань, об'єктивно, – це два різні народи, історія була складна і на 100 відсотків ми не домовимось", – каже Іллєнко.

Частина польських політиків загралась в антиукраїнську істерію. Польща, під загрозою чергової агресії з боку РФ, чинить самогубство, коли Україна в цей час є щитом від цієї агресії, - додає політик.

У Польщі демонтували пам'ятник воякам УПА. Уламки використали для ремонту доріг. За словами мера Януша Слабіцького, він вдався до таких дій, бо передбачав, що українці збережуть уламки і "зроблять з них реліквію".

Зараз ви читаєте новину «Польські політики загрались в антиукраїнську істерію - Іллєнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути