Ексклюзиви
четвер, 09 липня 2020 14:20

Поліція Київщини забезпечить чесні та прозорі місцеві вибори - Нєбитов

Поліція Київщини забезпечить чесні та прозорі місцеві вибори - Нєбитов
Андрій Нєбитов: "Поліція Київщини готується до забезпечення чесних і прозорих місцевих виборів"

Національна поліція Київської області слідкує за підготовкою до місцевих виборів, які мають відбутися восени цього року, готуючись забезпечити чесний вибір українських громадян.

Про це в інтерв'ю інформаційному порталу "Моя Київщина" заявив голова Національної поліції Київської області Андрій Нєбитов.

За його словами наразі жодна політична сила, політики або громадські діячі не зверталися до поліції Київщини щодо порушень виборчого законодавства.

"Як і під час президентських виборів поліція Київської області готова забезпечити чесне волевиявлення наших громадян. Наразі виборча кампанія не розпочалась і якихось заяв щодо підкупу виборців немає. Але ми за цим уважно слідкуємо, готуємось. І я впевнений, що і цю виборчу кампанію ми пройдемо гідно і обов'язково забезпечимо вільний і – найголовніше – чесний вибір громадян", - зазначив він.

Також Нєбитов прокоментував ситуацію з реалізацією адміністративно-територіальної реформи в Україні та укрупненням районів.

"Ми – в очікуванні, адже райони змінюються і вони будуть доволі великими. Саме тому ми будемо розглядати можливість створення відповідних управлінь на місцях і включення до їх складу територіальних відділів поліції, які будуть надавати послуги вже безпосередньо по тим містам і селищам, котрі будуть входити до того чи іншого району. Ми маємо особовий склад і можливість структурно змінюватись, тому запевняю громаду Київщини і гостей столиці, що ніхто не залишиться без поліцейських правоохоронних функцій", - сказав голова поліції Київщини.

Зараз ви читаєте новину «Поліція Київщини забезпечить чесні та прозорі місцеві вибори - Нєбитов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути