Ексклюзиви
четвер, 12 червня 2008 16:16

Поки МНС розважає Ющенка, під Києвом горить ліс (ФОТО)
5

Під Києвом згоріло кілька гектарів лісу за ті дві години, протягом яких місцеві жителі намагаються викликати пожежних.

Ліс горить між Гостомелем і Бучею. На всі дзвінки місцевих жителів на 01 - жодної реакції. Пожежні розповідають, що не знають, кому ліспромгоспу належить цей ліс, тому і виїжджати не поспішають, повідомляє Обком".

Вогонь тим часом підійшов до самої окраїни Гостомелю - до вулиці Лісової. Місцеві жителі беруться за лопати. Крім того, починає накрапати дощ.

Тим часом президент Ющенко бере участь в навчаннях МНС саме у Київській області.

Як повідомляє прес-служба Ющенка, президент взяв участь у тактико-спеціальних навчаннях підрозділів МНС щодо реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру, які відбулися на навчальному полігоні "Мобільний рятувальний центр МНС" у Київській області.

"Участь у заході також взяли міністр з надзвичайних ситуацій Володимир Шандра, Секретар РНБО Раїса Богатирьова, голова Київської ОДА Віра Ульянченко", - йдеться у повідомленні.

До участі у навчаннях були залучені 150 рятувальників, 20 одиниць спеціальної техніки, пожежний літак АН-32П та гелікоптер Мі-8.

Ющенко ознайомився зі схемою організації цивільного захисту, оглянув зразки рятувальної техніки та спорядження, мобільний шпиталь, пересувний пункт управління та життєзабезпечення МНС. Після навчань президент також поспілкувався з рятувальниками.

"Ці навчання довели, якою важливою є ця служба у нашому повсякденному житті", - сказав президент в інтерв"ю журналістам, додавши, що охорона життя громадян, безумовно, є святим обов"язком держави загалом та МНС зокрема.

На переконання Ющенка, сьогодні українські рятувальники готові зустріти та гідно впоратися з будь-яким викликом, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Поки МНС розважає Ющенка, під Києвом горить ліс (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути