Ексклюзиви
четвер, 31 серпня 2017 15:15

Показали топ-владців з літаками

ЗМІ склали рейтинг чиновників-авіалюбителів. Його очолив депутат Первомайської міської ради Миколаївської області Олег Горіцин, повідомляє "Bihus.info".

У його декларації аналітики знайшли вісім літаків і два паратрайки (модифікація пароплана і льотної корзини з алюмінієвого каркасу з двома пасажирськими місцями. - Gazeta.ua).

Автор: bihus.info
 

На другому місці опинився нардеп з "Опозиційного блоку" Євген Балицький. У його декларації можна побачити шість літаків - п'ять Cessna Model 172 RG і один Beech BE76 Duchess.

Замикає трійку лідерів беспосередньо батько нардепа Балицького - Віталій Броніславович, який зараз є депутатом Запорізької обласної ради. У 2014-2015 роках він став власником чотирьох літаків - двох Як-52, С-172 Змій і "Крук-Агро" Z37А.

Більшість повітряних засобів, які декларують чиновники, - це легкі літаки, проте поруч із ними можна знайти навіть вертольоти. Їх в базі декларацій два. Перший - французький Eurocopter AS350B2 - належить міському голові Дніпра Борису Філатову. Другим - американським Robinson R-44 Raven1 - володіє депутат Криворізької міськради Віктор Присяжнюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп купив Land Rover за понад 5 млн грн

В Україні налічують близько 50 тис. незареєстрованих яхт, катерів і човнів, більшість із яких належать нардепам, колишнім депутатам, суддям і бізнесменам.

Зараз ви читаєте новину «Показали топ-владців з літаками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути