Ексклюзиви
четвер, 07 лютого 2008 12:40

Поки Ющенко роздумував над Семенюк Портнов підписав перші накази

Нове керівництво Фонду державного майна України (ФДУ) на чолі з Андрієм Портновим, призначене урядом 6 лютого, приступило до виконання обов"язків, повідомив Портнов.

"Приступив до роботи. Вже провів нараду з керівниками департаментів, підписав перші накази, зокрема про перерозподіл обов"язків між заступниками" -- сказав він по телефону в четвер.

За його словами, всі звільнені напередодні урядом заступники згодні з цим рішенням, частині з них запропонована робота у Фонді.

"А Світлані Ледомській надійшла пропозиція стати радником прем"єр-міністра" -- додав Портнов.

6 лютого уряд тимчасово усунув від посадових обов"язків главу ФДУ Валентину Семенюк, звільнено чотирьох з п"яти її заступників і призначило три нових, зокрема Портнова - першим заступником, який до призначення Верховною Радою нового глави відповідатиме за діяльність Фонду.

Зокрема, Кабінет міністрів в середу звільнив першого заступника глави Фонду Віктора Петрова, заступників Світлану Ледомську, Анатолія Гріненка і Олександра Потімкова.

Новими заступниками глави ФДУ призначений Вадим Фесенко і Сергій Петрашко.

Водночас Президент Ющенко  припинив дію розпорядження Кабінету міністрів про усунення голови ФДМУ Валентини Семенюк від виконання своїх обов"язків. Текст документа опублікований на офіційному сайті глави держави.

Також Ющенко призупинив дію розпоряджень Кабміну від 6 лютого про звільнення заступників голови ФДМУ Петрова, Гріненка, Потімкова, пише Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Поки Ющенко роздумував над Семенюк Портнов підписав перші накази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути