понеділок, 16 грудня 2019 13:57

Похоронний вінок і КамАз землі: Корнієнко заявив про тиск на "слуг народу"

Похоронний вінок і КамАз землі: Корнієнко заявив про тиск на "слуг народу"
"Це вже входить у систему", — каже Корнієнко про тиск на депутатів "Слуги народу". ФОТО: "Українська правда"

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Корнієнко заявив про тиск на своїх однопартійців у зв'язку з розглядом законопроекту про відкриття ринку землі. Планує звернутися до правоохоронців.

Таку заяву зробив на погоджувальній раді.

"Це вже входить у систему. І ми хочемо звернутися до правоохоронних органів з проханням ретельніше ці всі випадки розслідувати і, можливо, є якийсь зв'язок між усіма цими нападами - і в стінах Верховної Ради, на жаль, і просто на територіях областей , там, де перебувають наші депутати".

"Я не думаю, що комусь із депутатів було б приємно у свою громадську приймальню отримати труну, похоронний вінок або КамАЗ землі ... Зрозуміло, що мета цієї кампанії — залякати депутатів, щоб вони навіть не думали робити ті реформи, які ми запланували, і які ми обов'язково зробимо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Слузі народу" відреагували на побиття депутата Ананченка

Корнієнко також згадав за напад у Сумах, про який 15 грудня заявив депутат від "Слуги народу" Михайло Ананченко. Назвав його "не просто депутатом", а "одним з керівників партії" в Сумській області.

13 листопада Верховна Рада ухвалила законопроект, який передбачає відкриття ринку землі. Документ у другому читанні можуть розглянути 17-20 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Похоронний вінок і КамАз землі: Корнієнко заявив про тиск на "слуг народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути