Ексклюзиви
середа, 21 березня 2007 11:00

По Москві пройдуть "Імперським маршем"

8 квітня в центрі Москви відбудеться акція під назвою "Імперський марш". Як заявив у вівторок на прес-конференції лідер "Міжнародного Євразійського руху" Олександр Дугін, який очолює оргкомітет акції, "Імперський марш" пройде на знак протесту проти "Маршу незгодних", який заплановано на 14 квітня.

До оргкомітету "Імперського маршу" увійшли "Євразійський союз молоді", телеведучий Михайло Лєонтьєв, письменники Олександр Проханов і Максим Калашніков, Націонал-більшовицький фронт, українська партія "Російський блок" і Конфедерації праці України. За словами Дугіна, заявки на участь подали більше двадцяти різних громадських організацій, зокрема з України і Прибалтики.

Організатори припускають вивести на вулицю близько півтора тисяч чоловік. Учасники "Імперського маршу" збираються пройти від Тріумфальної площі через Тверську вулицю на площу Революції, де відбудеться мітинг, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «По Москві пройдуть "Імперським маршем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути