Ексклюзиви
неділя, 02 березня 2008 12:28

Племінник Ющенка не відпустить нікого з харківської Нашої України до Балоги

Харківська обласна організація "Народного Союзу Наша Україна" не має жодних намірів виходити з лав партії.

Як повідомили вчора в офіційному інтернет-представництві блоку "Наша Україна – Народна самооборона", харківська облорганізація НСНУ провела вчора засідання ради, на якому обговорювалась ситуація в країні та партії.

"Харківська організація не має жодних намірів виходити з лав партії. Якщо це і буде відбуватися, то в окремих випадках. Але хочу запевнити, що після сьогоднішнього безкомпромісного обговорювання таких намірів серед наших однопартійців немає. Навпаки, усі вважають, що треба пережити ці важкі процеси, зробити висновки, якими б вони не були складними. Ніяких сумнівів, що всім нам потрібно триматися цієї політичної сили", - повідомив голова харківської обласної організації НСНУ, член Політради партії Ярослав Ющенко.

"У в 2001 році я був присутній на Говерлі, коли Віктор Ющенко засновував цю політичну силу. Хочу підкреслити, що і зараз він залишається її почесним головою, тому будь-які розмови про вихід з партії потрібно залишити осторонь. Що стосується мене як члена Ради партії і Арсена Авакова, який є членом Президії Ради партії "Наша Україна", то ми докладемо максимум зусиль, щоб партія і надалі розвивалася, була єдиною та сильною і нарощувала свій потенціал, як одна з найбільших демократичних політичних сил", - зазначив Ющенко. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Племінник Ющенка не відпустить нікого з харківської Нашої України до Балоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути