Ексклюзиви
понеділок, 15 квітня 2019 17:11

Перетоку виборців Тимошенко до Зеленського не буде - політолог

Перетоку виборців Тимошенко до Зеленського не буде - політолог
Політолог Андрій Кононенко прокоментував ролик Тимошенко, присвячений дзвінку Зеленського в ефір програми "Право на владу"

Виборці Юлії Тимошенко в першому турі президентських виборів навряд чи підуть голосувати за Володимира Зеленського. Про це написав політолог Андрій Кононенко на своїй сторінці у Facebook. Так він прокоментував ролик Тимошенко, присвячений дзвінку Зеленського в ефір програми "Право на владу".

"Тимошенко поспішили записувати в соратники Зеленського, нібито в розклад "смішний президент - серйозний прем'єр". Але бути прем'єром при такому президенті - взагалі не комільфо для людини з особистою історією леді Ю.

Та й Зеленський жодних публічних реверансів у бік Тимошенко не робив. Навпаки - його команда в соцмережах наполегливо записувала Тимошенко до когорти "старих політиків". І виборці Юлії Володимирівни не могли це не оцінити", - вважає експерт.

Кононенко також додав, що канал "1+1" вів неоднозначну інформаційну політику по відношенню до Тимошенко, що свідчить про їхні непрості стосунки з власником каналу Ігорем Коломойським.

"Тимошенко і Зеленський явно конкурували в одному політичному полі - виклику системі. "Антисистемність" - це, звичайно, добре, тільки в броньованих машинах, оточених охороною Коломойського, антисистемники не водяться. І тому прихильники Тимошенко свою думку про Зеленського напевно вже встигли скласти.

Загалом, не бачу сенсу Зеленському та його спонсору розраховувати на підтримку виборців "Батьківщини" 21 квітня. Адже саме вони постаралися зробити так, щоби Тимошенко не потрапила до другого туру", - підкреслив політолог.

Нагадаємо, 12 квітня Юлія Тимошенко випустила відеоролик, в якому висловила своє обурення поведінкою Зеленського в ефірі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Перетоку виборців Тимошенко до Зеленського не буде - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути