Ексклюзиви
середа, 12 грудня 2007 12:03

Перед голосуванням Верховну Раду хочуть освятити

Лідер партії "Християнсько-демократичний союз", що входить у Блок "Наша Україна - Народна Самооборона", Володимир Стретович (фракція НУНС) пропонує освятити Верховну Раду священиками всіх конфесій.

Про це сказано в повідомленні, розміщеному на сайті www.nuns.com.ua.

"Демонічні сили минулого виступають проти демократичної коаліції. Ми, коли почнемо працювати в нормальному режимі, запросимо сюди священиків всіх конфесій, вони освятять це приміщення. І все піде добре", - сказав Стретович.

Він також заявив, що причиною невдалого голосування по кандидатурі лідера БЮТ Юлії Тимошенко на пост прем"єр-міністра 11 грудня є технічний збій.

11 грудня Рада відмовилася призначити прем"єр-міністром Тимошенко.

За відповідну постанову проголосували 225 депутатів при необхідних 226.

Ряд депутатів від фракції "Блок Юлії Тимошенко" і Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" звернувся в Генеральну прокуратуру й Службу безпеки із проханням розслідувати порушення при голосуванні за кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем"єр-міністра.

Зі слів депутатів, у деяких колег з їхніх фракцій не спрацювали картки при голосуванні за обрання прем"єр-міністра, повідомляє Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Перед голосуванням Верховну Раду хочуть освятити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути