пʼятниця, 13 листопада 2015 15:18

Перед другим туром у Чернігові роздають "гуманітарку"

У Чернігові в офісі благодійного фонду "Полiський оберiг" масово роздають "передвиборчу матерiальну допомогу". Про це пише на своїй сторінці у Фейсбук юрист Юрій Власенко.

Відповідне фото він виклав у соцмережі.

 

"Чоловiк в чорному пальто з бiлим шарфом та органiзатори цього дiйства заробили собi реальний термiн ув'язнення за пiдкуп виборцiв. Даний пост прошу вважати офiцiйним повiдомленням до правоохоронних органiв", - пише Власенко.

Він повідомив, що одним із засновникiв БФ "Полiський оберiг" є Бiлогура Василь Олексiйович, заступник керiвника апарату Чернiгiвської облдержадмiнiстрацiї.

Нагадаємо, що на вибори мера Чернігова балотувалися 16 кандидатів, проте жодному з них не вдалося набрати більше половини голосів. Тому в місті 15 листопада відбудеться другий тур. У ньому братимуть участь Олександр Соколов ("Наш край") з результатом 33,7% голосів і Владислав Атрошенко ("Блок Петра Порошенка "Солідарність") з результатом 23,3%.

Зараз ви читаєте новину «Перед другим туром у Чернігові роздають "гуманітарку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути