середа, 21 березня 2018 10:58

Пенсіонери давали по 2 тис. грн - ЗМІ розповіли про внески партії Тимошенко

Пенсіонери давали по 2 тис. грн - ЗМІ розповіли про внески партії Тимошенко
Пенсіонери перераховували партії Юлії Тимошенко по 2 тис. грн - ЗМІ. Фото: УНІАН

З лютого 2017 року партія Юлії Тимошенко ВО "Батьківщина" не отримала жодного внеску від громадян, принаймні такі внески не зазначені у річному звіті. Раніше партія декларувала внески пенсіонерів по 2 тис. грн.

Про це повідомляють журналісти Bihus.info

У партії переконують: самі відмовились від фінансової підтримки від громадян, поки не узгодять, яким саме чином її приймати.

Заступник голови партії Іван Крулько розповів: "В нас був лист НАЗК, де вони вказували певні зауваження, тому ми віддали питання внесків на області і попросили на деякий час зробити паузу, щоб ми врегулювали, впорядкували питання членських внесків".

Йдеться про 7,5 млн грн надходжень "від громадян" 2016 року. Тоді мешканці Київської області, які нібито підтримували партію, перераховували в один і той же час однакові платежі в кілька тисяч гривень.

ЗМІ повідомляє: не всі внескодавці знали про такі пожертви. Пенсіонери, які згідно звіту перераховували на партію по 2 тис. грн - відверто сміялись над своїм уявним "донорством".

За заявою проекту "Тисни!" було відкрито кримінальне провадження щодо внесення неправдивої інформації у фінзвітах партії.

У 2017 році головними позабюджетними донорами партії стали фірми, наближені до голови Київського обласного осередку "Батьківщини" Костянтина Бондарєва. Понад півтора мільйони гривень на партію Тимошенко перерахувала ціла низка фірм. Одна з яких прописана у офісі ломбардів "Дешева готівка". Раніше кіпрська фірма, засновниця цих ломбардів, заплатила 2,5 млн грн безпосередньо чоловікові Тимошенко Олександру, пишуть журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко зробила заяву щодо Савченко

Раніше журналісти повідомляли, що продавчиня з райцентру дала мільйон гривень партії "Опозиційний блок".

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонери давали по 2 тис. грн - ЗМІ розповіли про внески партії Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути