Ексклюзиви
середа, 01 серпня 2007 19:10

Павленко замінить Балогу в списку "Нашої України"

Партія "Народний Союз - Наша Україна" пропонує кандидатуру голови Житомирської облдержадміністрації Юрія Павленка на сьому позицію у списку блока "Наша Україна - Народна самооборона".

Голова Секретаріату президента України Віктор Балога заявив, що працівники Секретаріату не будуть балотуватися у депутати на позачергових виборах Верховної ради.

Станом на 5 липня перша десятка виборчого списка НУ-НС виглядала наступним чином: лідер суспільного руху "Народна самооборона" Юрій Луценко, лідер партії "Народний союз "Наша Україна" В"ячеслав Кириленко, міністр закордонних справ Арсеній Яценюк, міністр оборони Анатолій Гриценко, лідер "Європейської партії України" Микола Катеринчук, колишній депутат Верховної ради Ольга Герасим"юк, глава Секретаріату президента Віктор Балога, колишні депутати Ради Ксенія Ляпіна і Руслан Князевич, журналіст Володимир Арьєв.

- Ми обговорили питання щодо позиції, яка звільнилася унаслідок рішення команди Секретаріату президента, Президія партії запропонувала міжпартійному з"їзду, який буде затверджувати, на 7-у позицію кандидатуру Павленка Юрія Олексійовича, який зараз є головою Житомирської адміністрації, - сказав Кириленко.

При цьому він повідомив, що політрада партії відзначила принципову позицію команди президента, і вважає відмову провідних людей цієї команди від участі у виборах доказом того, що звинувачення команди президента у використанні адміністративного ресурсу на виборах є безпідставними, повідомляє Подробності.ua.

Зараз ви читаєте новину «Павленко замінить Балогу в списку "Нашої України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути