Ексклюзиви
середа, 06 серпня 2014 09:20

Патріотичний феномен Поплавського

Патріотичний феномен Поплавського

Патріотизм в Україні став справжнім трендом та щільно увійшов в усі сфери життя. Стало модним носити вишиванки і жовто-блакитні стрічки. Після Майдану і під час кровопролитної війни на Південному Сході серед громадськості пройшла переоцінка суспільних цінностей, українці стали пишатися своєю країною, її історією, культурою, мовою.

Буквально за кілька місяців вітчизняні письменники, артисти, політики, які завжди займали проукраїнську позицію, стали набирати популярності. Прикладом патріотичного тренду стало збільшення прихильників в українських артистів: Святослава Вакарчука та гурту "Океан Ельзи", Руслани Лижичко, Олександра Положинського, Скрябіна та багатьох інших.
Істинний патріотизм, вистояний роками і перевірений часом приніс логічні плоди. При цьому, доступ до інформації дав можливість українському суспільству відрізнити пристосуванців, які одягли футболки з тризубом на догоду виборцям, від реальних патріотів.

Згідно з останніми соціологічним дослідженням зростання популярності таких відомих політичних діячів, як Віталій Кличко, Олег Ляшко, Михайло Поплавський, пов'язаний з їх послідовною проукраїнською позицією.

Так, висхідний рейтинг Михайла Поплавського експерти пов'язують із багаторічною патріотичною позицією співаючого ректора. Значний приріст особистої популярності відзначається і в рідних йому Кіровоградській та Черкаській областях, де політик переміг на мажоритарних виборах, здобувши статус кандидата від народу. Основою переможної стратегії юного орла стала гордість за свої козацькі корені, за Черкащину і всю Україну. Саме за рахунок підкреслено патріотичної позиції Поплавський виграв вибори в "Шевченківському краї", з великим відривом перемігши суперника-політикана.

Незважаючи на політичну коньюнктуру,Поплавський популяризував українськість. Як у країні так і за кордоном. На телебаченні, естраді, в громадських і молодіжних організаціях, наукових спільнотах.Крім того, політик постійно виступав за євроінтеграцію, а також скасування депутатської недоторканності.

Ще одним позитивним моментом стали неодноразові заяви народного депутата Поплавського про необхідність термінових перевиборів Верховної Ради за відкритими списками з метою "очищення" парламенту.

Тож патріотичний тренд став виключно потужним фактором, який найближчим часом буде значною мірою впливати на рейтинги політиків і популярність артистів.

Зараз ви читаєте новину «Патріотичний феномен Поплавського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути